Dr Dina Klevernić

 • Zvanje:
  Specijalista Oftalmologije i Estetske Medicine
 • Iskustvo:
  16 Godina
 • Veštine:
  Rad sa decom i starijom populacijom
 • Fakultet:
  IM Sechenov - Moscow Medical University
 • Specijalizacija:
  Univesity of Camerino (Italija)
 • Specijalizacija:
  Klinika za očne bolesti - VMA

Biografija

Dr Dina Klevernić Pavićević, rođena u srcu Beograda, nakon male mature seli se u Rusiju gde nastavlja dalje školovanje. Tamo najpre završava srednju školu kao vukovac, a zatim 1998. god. diplomira na Medicinskom fakultetu IM Sečenova Univerziteta u Moskvi. Već 2004., po povratku u rodni grad, dr Dina Klevernić uspešno završava i specijalizaciju iz oftalmologije na VMA. Kao doktor specijalista oftalmologije radi u brojnim istaknutim institucijama i kontinuirano se usavršava u oblasti prednjeg segmenta oka.

Usavršavanje u Oblasti Estetike Oka

Dalja interesovanja navode je da proširi oblast rada. Zato se odlučuje da se posveti izučavanju inovativnih tehnologija za svrhe kako lečenja, tako i poboljšanja estetskog izgleda očne regije. U tom cilju, 2018. završava takođe i specijalizaciju iz estetske medicine na jednom od najboljih italijanskih univerziteta – Univerzitetu Kamerino u Rimu pod mentorstvom eminentnog oftalmohirurga dr Sotirisa Tsioumasa, pionira i svetskog stručnjaka estetske medicine u oblasti periokularne regije.

OFTALMOLOGIJA
ESTETSKA MEDICINA

2017. godine, nakon višegodišnjeg iskustva i usavršavanja, dr Dina Klevernić zajedno sa koleginicom otvara svoj prvi Centar za estetiku i oftalmologiju. A samo dve godine kasnije, razvija samostalnu ordinaciju DINA opremljenu najsavremenijom opremom i tehnikom za dijagnostiku i lečenje oka, ali i za najmodernije neinvazivne estetske zahvate.

Pored svega navedenog, dr Dina Klevernić je zagovornik zdravog i aktivnog stila života, pasionirani ljubitelj pasa, kao i majka jednog čarobnog dečaka.

PR PUBLIKACIJE

TELEVIZIJSKA GOSTOVANJA I TEKSTOVI IZ NOVINA O DR DINA KLEVERNIĆ